Thursday, 14 April 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI!!

hello bloggers!



Aku nak join lg segmen abg Ben ni. Meh join ramai2. Klik sini ok!



P/S: Sangat busy lately. Sangat sangat hokaayyyy! no time nak hapdate blog. tp join segmen BA i ade masa. hahaha. :)

12 Orang ikut Membebel:

dwaty said...

jom kasi gegar kaw-kaw!!!

akutetapaku.com said...

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
call it a day?

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)

HajarRasdi [BdkKck] said...

kebaboommmm!! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam ziarah..

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

HAJAR hasan said...

yeaaahhoo~ datang blog ni kasi GEGAR!!! ;)

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

Misz Aien said...

salam gegar dari belog abg ben!!
group 5,78 datang sini menjenguk..
jom sama2 gegar belog Aien :
http://tintahatimilikain.blogspot.com (=

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Hidup Penuh Kejutan

Atie Serina said...

gegar sini!!
group 5 no20 dtg melawat.. ^_^

>>HyppTv<<

kakyong said...

kakyong dtg gegar.. jom singgah


n3 terbaru kakyong.com
Asmara versi Flybait
Nak sikit tempias glamer dari Mazidul Akmal
Kenali sahabat ibu : Yatie Chomeyl

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegaran ke kumpulan 5 setelah kumpulan 1,2,3 dan 4 telah berjaya ku tawan.... SO, kumpulan 5, berciap sedia la... :)

Ain Dzaya said...

"" Kenapa akak pakai niqab? ".".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...