Friday, 18 March 2011

bila si chibi berangan nak kawen. weee~~

Assalamualaikum blogger semua!

Semalam, aku ikut kawan aku Ecah (bukan nama sebenar) pegi rumah member dia kawen. Disebabkan siangnya kelas penuh sampai ke petang, kitorang pegi kenduri tu malam la. Sampai je kat sana, da takda sapa da. Smua orang da balik. Kerusi meja pun da kemas. Ada lah tinggal 2 3 kerat je yang belum kemas lagi. Adehhh. Beta sungguh segan. Tapi takpe, makan free pnya pasal, kita redah je! heheh.

Lepas je makan, si pengantin ni, Sue *sama plak nama ngn aku* ajaklah posing2 kat pelamin dia. Mula-mula tu seganlah jugak, tapi disebabkan si pengantin ni beriye ajak, kitorang pun terus jadi orang yang tak tau malu langsung. hihi. Dari ke pelamin, ke bilik tidur pengantin, baju and kasut pengantin skali kitorang bedal. *bukan kitorang sbnrnya. Aku je* hahaha. Waaa! Hati rasa berbunga-bunga je masa try suma tu. Dalam kepala ni, dok berangan-angan, "kalaulah aku yang kawen arini". Hahaha. Gatal gila kot. Tapi takpa. Bila lg nk try kan. Tak dapat kawen, dpt try pun jadilah :p

Si pengantin *yg free hair tu* plak jd pengapit. ngee~

Berangan nyah!

Fesyen baru ni. kiki. x)

Berangan lagi dan lagi x)

Kitorang rasmi dulu. ngee.
sampai sini je! next time aku bebel lagi. tata titi tutu ;)


4 Orang ikut Membebel:

asrul said...

ok la tu..dh try da...tlepas la jugak niat nye..hehe..

elly98 said...

tulah akak. cpat2 lah..haha :)

saya_arief said...

jom kawin..

sue mohd said...

@dear: lepas sudehhh. :D

@elly: sabarrrr.

@arief: ngeee.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...