Monday, 7 March 2011

Blogging?? Euwwww!

Borink!

 "Blogging?? euuuwwww! Tu ayat 1st yang keluar kat kepala aku bile org sebut psl blogging. Knp? Why? Porque? Bakit? Sbb aku tak suka berblog2 ni. Borink! Malas nk taip, malas nk fkir and aku bukan dilahirkan sebagai seorang yg kreatif. Aku da ditakdirkan menjadi seorang model, penyanyi, & pelakon yg cute lg miut. Kahkahkah! *ni aku berangan*.


Oppss! b4 that, kasar sgt ke klu bahasakan diri sebagai "aku"? Tak kot! Tanya sendiri, jawab sndiri la deyy. Ni la klu da berblog ni, mcm ckp ngn dinding. Abes klu tak bahasakan diri sebagai "aku" mcm mana lagi? "Sue"? Euwww. Seumur hidup xpenah bahasakan diri cmtu. Meremang bulu roma rasanya! hahaha. Mmmm. Klu "i" cam gdik sgt la plak. So, kesimpulannya... suke ati la nk bahasakan diri apa pn. Janji tidak menyinggung perasaan sapa2 kan?


Berbalik kepada tujuan asal blog ni wujud, Mesti pelik kan? Tak suka berblog, tapi ada blog sendirilah plak. Ni smua sbb wujudnya satu subjek yang diberi nama Information System in Organization yang memegang ic bernombor STID1013. hehe! Lecturer subjek ni da bagi tugasan untuk menambah2kan lagi carry marks yang belum tentu ckup makan tu, pelajar dikehendaki membuat blog sndiri. huwwwwaaaa. Menci!!


Tapikan, kalau kita lihat dari sudut yang positif, bagus jgk Encik Razak bagi assignment mcm ni. Dapat jugak la mencelikkan mata yang sejak dari dulu kala memang da buta IT. Besides, manalah tau kot2 pasni tibe2 TERRRtimbul minat utk aktif berblog. Who knows kn?

Dah la! Penat la nak taip. Lenguh segala jari jemari "i" yang cantik ni ;p *gedik mode*
 





8 Orang ikut Membebel:

cikcleopatra said...

habis belaja terus delete blog nih!!haha.

sue mohd said...

akan difikir2kan and akan ditimbang2kan. heheheh.

yaya said...

hoho! aku pon fst2 cm pk. blog? maleh lar nk menaip. cm ckp ngn dinding pon da. tp bila pk2 blk.bguih gak blog ni ekceli. bley tukaq2 pendapat ngn org laen. kenal manusia2 br yg pelik2.
tp rs cm best plak dh dpt berblogging. HAHA!

sue mohd said...

haaa. adakah aku akan mengikut jejak langkah hang yg tetibe je rs cm best berblogging ni? tungggguuuu.... :D

mislianamasry said...

Hehehe.. Jan la macam tu.. syok aper blogging nie.. Welcome welcome.. Selamat datang ke dunia blogging!!!

sue mohd said...

hehe. thx kak. akan cube suke kan jgk berblog ni :)

angel soul said...

u always gedikla..
huhu~

sue mohd said...

hahahaha. shhhh. jgn btau org. bocor rahsia nt ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...